Tuesday 23 November 2010

Képesek vagyunk



Tegnap délután óta Karácsony van álunk ezen képeknek köszönhetően, amiket Zsolt készített.

Egészen pontosan 12. osztály elején, tehát hónapra pontosan 10 évvel ezelőtt ültem gép elé. És jól emlékeztem: nekem jóval nehezebb előtte, mint mögötte.

Most, hogy Lili-Rózánál messze többet sírok és az éjszakát is én nem alszom át:-), most ez a képsor remekül kisepert a házunktáján. A hiúság gyógyító ereje.

5 comments:

György Attila said...

Jólesett így látni titeket!

Korodi Enikő és Laci said...

Gyönyörűek vagytok!
Bár tudom, hogy a "beszéddel nem vagy beszélőviszonyban", egyszer szívesen elbeszélgetnék Veled (bár én sem vagyok manapság nagy dumás, legalábbis a komoly dolgokat illetően). Arról pl., hogyan van az, hogy egy anya többet sír, mint gyermeke. És én is végre elmondanám valakinek... Pedig két gyönyörű gyermek mellett csakis, 100 %-an boldognak kellene lennem.

Patrubány Csilla said...

Khm-khm, köszönjük. Kellőképpen beképzeltek is vagyunk per pillanat. :-) Enikő, játszótér? Vagy már túl hideg van?

Korodi Enikő és Laci said...

A hideg annyiban zavar, hogy már nem igazán lehet a parkban szoptatni. S mire mi odaérünk, fordulhatnánk is vissza, mert ha nem, a kiscsaj megéhezik. De lehet, még megpróbáljuk.

zsolt.ro said...

Rosszul mondod, Csilla. Nem a hiúság hanem a (belső) szépség (megpillantásának) gyógyító ereje. Be gentle to yourself, nem vagytok ellenségek. A sírás jó jel. Nem könnyű, de jó jel.